arrow

news

Njoftim rreth Ceremonisė sė Diplomimit pėr Vitin Akademik 2013-2014

June 16th, 2014

Njoftim rreth Ceremonisė sė Diplomimit pėr Vitin Akademik 2013-2014

Njoftim rreth Ceremonisė sė Diplomimit pėr Vitin Akademik 2013-2014

Të nderuar student dhe pjesëtarë të stafit të Universitetit Epoka,

Kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë se ditën e enjte, me datë 26 qershor, 2013, në ora 19:00, në ambientet e Universitetit Epoka Campus do të zhvillohet Ceremonia e Diplomimit të Studentëve të Universitetit Epoka për Vitin Akademik 2013-2014.

Në këtë vit akademik, do të diplomohen studentë në dy programet Bachelor, në programet Bachelor 4 vjeçarë dhe në programet Bachelor 3 vjeçarë.

Në këtë kontekst, kemi kënaqësinë t’Ju ftojmë të merrni pjesë në Ceremoninë e Diplomimit për Vitin Akademik 2013-2014.

Faleminderit,

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share