arrow

news

Njoftim mbi regjistrimin e kurseve dhe pagesat e shkollimit pėr Semestrin Veror 2013-2014

June 2nd, 2014

Të nderuar studentë,

Ju bëjmë me dije se afati i regjistrimit të kursit (lëndëve) dhe tarifës së shkollimit për Semestrin Veror për vitin akademik 2013-2014 janë datat 4-7 qershor 2014. Pas shlyerjes së pagesës, student duhet të bëjë rregjistrimin e kursit në sistem (https://sais.epoka.edu.al) nga data 11 deri më datë 14 qershor 2014 si dhe të nënshkruajë formularin e regjistrimit kursit këshilltari akademik përkatës.

Ju lutem vini re se kuota minimale për hapjen e një kursi (lënde), duhet që në kursin në fjalë të jenë rregjistruar të paktën 3 studentë.

Vetëm kurset e Praktikës Verore që do të hapen gjatë semestrit veror 2013-2014 nuk janë subjekt i kuotës minimale prej 3 regjistrimeve.

  • Lista e kurseve (lëndeve) që do të hapen;
ECO 101 ECO 203 ECO 102 MTH 101
BUS 105 PHY 101 BUS 103 CEN 303
BUS 201 BUS 131 BUS 203 BUS 132
BUS 101 BUS 211 CEN 213 CEN 254
BUS 102 ECO 111 PIR 116 ECO 201
  • Lista e kurseve që kanë probabilitet të hapet nëse numri i studentëve për çdo kurs do të jetë minimumi 3 regjistrime;
ARCH 152 ARCH 231 ENG 102 CE 100 BAF 321
CEN 313 ARCH 103 ECO 331 BUS 321 BAF 336
ECO 204 ARCH 104 ECO 222 BUS 232 BAF 301
ENG 101 PIR 334 CEN 385 BUS 222 ARCH 280
FL 201 PIR 332 CEN 323 BUS 202 ARCH 221
ECO 206 PIR 329 CEN 306 CEN 302 ARCH 121
CHM 101 PIR 224 CEN 111 CEN 282  
CEN 361 PHY 102 CE 222 CEN 211  
BUS 334 MTH 204 CE 221 CEN 114  
CEN 113 ENG 105 CE 211 ARCH 332  

Tarifat e Semestrit Veror për vitin akademik 2013-2014 do të jenë:

  • 30 Euro për ECTS për Fakultetin e Ekonomisë dhe Shkencave Administrative;
  • 40 Euro për ECTS për Fakultetin e Arkitekturës dhe Inxhinierisë

*Llogaria në BKT Turgut Ozal Education Nr. 9984.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share