arrow

news

Njoftim-Ceremonia Zyrtare e Hapjes sė Vitit tw Akademik 2013-2014

October 21st, 2013

Njoftim-Ceremonia Zyrtare e Hapjes sė Vitit tw Akademik 2013-2014

Njoftim-Ceremonia Zyrtare e Hapjes sė Vitit tw Akademik 2013-2014

Të nderuar miq dhe studentë,

Universiteti Epoka ka kënaqësinë t’Ju njoftojë se ceremonia e hapjes së vitit të ri akademik 2013-2014 do të mbahet ditën e martë datë 22 tetor 2013, në Sallën e Konferencave (E-Building). Ceremonia do të nisë në ora 11:00.

Universiteti Epoka ka kënaqësinë t’ju ftojë të merreni pjesë në ceremoninë zyrtare të hapjes së vitit të ri akademik.

Shpresojmë t’ju takojmë në ceremoninë e hapjes!

 

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share