arrow

news

NJOFTIM - Aplikoni tani pėr “Entrepreneur's Workshop Day” 2!

April 3rd, 2014

NJOFTIM - Aplikoni tani pėr “Entrepreneur's Workshop Day” 2!

NJOFTIM - Aplikoni tani pėr “Entrepreneur's Workshop Day” 2!

Aplikimet për “Entrepreneur's Workshop Day” 2 janë hapur. Aplikoni Tani!

Formati i Workshop-it:

 • Një moderator i përgjithshëm për çdo tavolinë.
 • 8 karrige përreth një tvoline të rrumbullakët, vendosur nga 1 në 8.
 • Pika nisëse per çdo tavolinë është karrige nr.1.
 • Pjesëmarrësit ndahen ne grupe për 2 në tavolinë sipas rënditjes në sensin orar.
 • Grupet (prej 2 veta) diskutojnë për temën (X) dhe arrijnë në rezultatet A, B, C dhe D (raundi i parë 20 min).
 • Grupet për 2 duhet të zgjedhin vetëm një folës ne emër të të dyve për të diskutuar për zgjidhjet A, B, C dhe D.
 • Grupet e reja që formohen sipas rregullit nr.5 vazhdojnë me diskutimet ne raundet 3 dhe 4 për 20 dhe 15 min respektivisht.
 • Zgjidhja finale (Q) arrihet
 • Pra, tema (X) arrin zgjidhjen (Q)

Në Workshop, moderatori duhet:

 • Drejton temën në diskutim dhe përmbledh formatin.
 • Menaxhon kohën ne dispozicion.
 • Viziton tavolinën gjatë diskutimit dhe I jep drejtim duke bërë pyetje, nëse është e mundur.
 • Moderon të gjithë diskutimin dhe shkruan përmbledhjen dhe zgjidhjen e diskutimit shkurtimisht.

Aplikoni Online KETU

Kontakt: Anëtarët e Bordit të Entrepreneurs Club ose Mrs. Erinda Imeraj.

Afati i Aplikimeve: 1 Prill - 1 Maj 2014

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share