arrow

news

Njė delegacion nga Universiteti “Yıldız Technical” nė Stamboll, Turqi, vizitoi Universitetin Epoka

May 1st, 2013

Njė delegacion nga Universiteti “Yıldız Technical” nė Stamboll, Turqi, vizitoi Universitetin Epoka

Njė delegacion nga Universiteti “Yıldız Technical” nė Stamboll, Turqi, vizitoi Universitetin Epoka

Më 1 maj 2013, Prof. Dr. Ismail YUKSEK, Rektor i Universitetit “Yıldız Technical” dhe Prof. Dr. Yusuf AYVAZ, Zëvendes Rektor i Universitetit “Yıldız Technical”, në Stamboll, Turqi zhvilluan  një vizitë në Universitetin “Epoka”.

Gjatë vizitës së tij, delegacioni nga Turqia u prit nga Prof. Dr. Remzi ALTIN, Rektor i Universitetit Epoka dhe nga pjesëtarët e tjerë të stafit të Universitetit Epoka.

Duke marrë parasysh Marreveshjen ekzistuese të Bashkëpunimit si dhe Marrëveshjen në kuadër të Programit Mevlana midis Universitetit Epoka dhe Universitetit “Yıldız Technical”, Prof. ALTIN, Prof. YUKSEK dhe Prof. AYVAZ diskutuan rreth shkëmbimit të stafit akademik dhe të studentëve, si dhe për mundësitë e tjera të bashkëpunimit ndërmjet dy universiteteve.

Në kuadër të kesaj vizite u organizua një program social, i cili konsistoi në vizitimin e qytetit të Tiranës dhe Krujës.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share