arrow

news

Njė delegacion me zonja protagoniste tė jetės sociale nga Kosova vizituan Universitetin Epoka

March 6th, 2014

Njė delegacion me zonja protagoniste tė jetės sociale nga Kosova vizituan Universitetin Epoka

Njė delegacion me zonja protagoniste tė jetės sociale nga Kosova vizituan Universitetin Epoka

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Gruas (8 mars), më 5 mars 2014, Zj. Lumnie Thaçi, bashkëshortja e Kryeministrit të Republikes së Kosovës, së bashku me znj. Fatime Buja, bashkëshortja e Ministrit të Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë të Republikës së Kosovës, znj. Kumrije Grabovci, bashkëshortja e Grupit Parlamentar të Republikes së Kosovës, znj. Hatixhe Sala, bashkëshortja e Ambasadorit të Republikës së Kosovës në Japoni, znj. Majlinda Hajrullahu, anëtare e Bordit të Radio Televizionit të Kosovës, Zj. Drita Berisha and znj. Drita Zumberi, gazetare nga Kosova dhe znj. Violeta Veseli dhe znj. Arberije Demaci vizituan Universitetin Epoka.

Delegacioni zhvilloi një takim me Rektorin e Universitetin Epoka, Prof. Dr. Remzi Altın, ku u prezantuan arritjet, qëllimet dhe kontributi i Universitetit Epoka në fushën e dijes dhe arsimimit.

Gjatë vizitës, zonjat e nderuara, morën pjesë në një drekë me përfaqësuese të Universitetit Epoka në ambientet e Kampusit të Universitetit.
 

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share