arrow

news

Nis Turneu i Debateve pėr vitin akademik 2012-2013

May 15th, 2013

Nis Turneu i Debateve pėr vitin akademik 2012-2013

Nis Turneu i Debateve pėr vitin akademik 2012-2013

Turneu i Debateve për vitin akademik 2012-2013, organizuar nga Klubi i Politikës i Universitetit “Epoka”, filloi më 14 maj 2013, nëpërmjet zhvillimit të debatit të parë në Sallën e Konferencave.

Dhjetë ekipe të përbëra nga studentë që vijnë nga departamente të ndryshme do të konkurrojnë në këtë turne dhe ekipit fitues do t’i jepet një dhuratë prej 300 €, akorduar nga LTB Jeans, i cili është sponsor i turneut.

Turneu i Debateve synon zhvillimin e aftësive të diskutimit ndërmjet studentëve duke u përqendruar në avancimin e aftësive të mendimit kritik dhe argumentues, si dhe në promovimin e punës në grup dhe të bashkëpunimit mes tyre.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share