arrow

news

Nėnshkruhet Memorandumi i Bashkėpunimit me Institutin e Statistikave tė Republikės sė Shqipėrisė

December 28th, 2015

Nėnshkruhet Memorandumi i Bashkėpunimit me Institutin e Statistikave tė Republikės sė Shqipėrisė

Nėnshkruhet Memorandumi i Bashkėpunimit me Institutin e Statistikave tė Republikės sė Shqipėrisė

Rektori i Universitetit “Epoka”, Prof. Dr. Güngör Turan nënshkroi Marrëveshjen e Bashkëpunimit me zj. Mirela Muça, Drejtor i Përgjithshëm i Autorizuar i Institutit të Statistikave të Republikës së Shqipërisë (INSTAT). Në këtë takim, të dyja palët shprehën rëndësinë e bashkëpunimit ndërmjet dy institucioneve.

Memorandumi i Bashkëpunimit në fjalë ka për qëllim të ofrojë bashkëpunimin në aktivitetet akademike të tilla si projekte të përbashkëta kërkimore, trajnime, organizimin e konferencave të përbashkëta, seminare dhe leksione.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share