arrow

news

Merrni pjesė nė PROVIMIN E PRANIMIT –KOSOVĖ dhe bėhuni njė nga maturantėt qė pėrfitojnė bursė studimi nga Universiteti Epoka

April 16th, 2014

PROVIMI I PRANIMIT 2014 – KOSOVË / 23 PRILL 2014 - ORA 11:00

MËNYRAT E RREGJISTRIMIT

Nëpërmjet SMS
Dërgoni një SMS në numrin e celularit 06* ** ** ***
Emër Mbiemër, Shkolla e Mesme, Mesatarja e Notave, Qyteti, Tel. Kontakti

Nëpërmjet e-mailit

admissions@epoka.edu.al

BURSA STUDIMI

Për më të mirët e Provimit të Pranimit
                  100% Bursë
                    75% Bursë
                    50% Bursë


QENDRAT E PROVIMIT

PRISHTINË           Kolegji Mehmet Akif           23 prill 2014 - 11:00
PRIZREN               Kolegji Mehmet Akif           23 prill 2014 - 11:00


Adresa:
Rruga Tiranë-Rinas, Km. 12, 1039 Tirana/Albania
Tel: +355 4 22 22 178, Cel: +355 6* ** ** ***
E-mail: admissions@epoka.edu.al


*Pjesëmarrësit në provim duhet të jenë të pajisur me një dokument idenfikimi

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share