arrow

news

Leksion i hapur nga Z. Peter Mc Laughlin

May 3rd, 2016

Leksion i hapur nga Z. Peter Mc Laughlin

Leksion i hapur nga Z. Peter Mc Laughlin

Universiteti Epoka mirëpriti profesorin britanik, Z. Peter Mc Laughlin, themelues i ONCAMPUS London në vitin 2010.
Y. Mc Laughlin është diplomuar në Universitetin Cambridge dhe synon të frymëzojë, motivojë dhe të nxisë studentët që të kenë besim në vete dhe të jenë të përgjegjshëm gjatë jetës, të bëhen udhëheqës me ambicie për të arritur potencialin e tyre. Ai ka ekperiencë në menaxhimin dhe drejtimin  e institucioneve të arsimit të mesëm dhe të nivelit universitar në Mbretërinë e Bashkuar duke çuar atë rreth botës në SHBA, Azi, Evropë, Lindjen e Mesme dhe Australi.
Tema e seminarit të mbajtur nga Z. Mc Laughlin ishte rreth çështjes së globalizimit. Ai tha se globalizimi është një fjalë mjaft e njohur dhe diskutoi rreth çka dimë dhe nuk dimë në lidhje me pasojat e globalizimit.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share