arrow

news

Leksion i hapur: Alexander Brodsky "Midis Artit dheArkitekturės"

November 7th, 2016

Leksion i hapur: Alexander Brodsky

Leksion i hapur: Alexander Brodsky "Midis Artit dheArkitekturės"

Profesor Aleksandër Brodsky mbajti një ligjëratë në Universitetin Epoka ditën e martë, 1 nëntor 2016. Leksioni i tij i titulluar ""Midis Artit dhe Arkitekturës"" ishte në fakt një përshkrim i krijimtarisë së jetës së tij.
Brodsky prezantoi punët e rëndësishme ""Paper Architecture Avant-garde "" të viteve '80, ndërsa ai ishte pjesëmarrës në konkurset ndërkombëtare në Japoni. ""Paper Architecture"" konsiderohet më shumë një lëvizje rezistencë kundër totalitarizmit në politikë, dhe dogmatizmit në art dhe arkitekturë në çdo periudhë, pra duke provokuar nota të forta disidence.Prezantimi vijoi me punët bashkëkohore, ku Brodsky prezantoi instalimet e tij për Bienalen e Venecias 2006-2016, New York, Vienë dhe ekspozitat dhe instalimet në Moskë dhe Louvre.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share