arrow

news

Lajmėrim rreth pritjes me rastin e krijimit tė Shoqatės sė tė Diplomuarve tė Universitetit Epoka

June 18th, 2014

Lajmėrim rreth pritjes me rastin e krijimit tė Shoqatės sė tė Diplomuarve tė Universitetit Epoka

Lajmėrim rreth pritjes me rastin e krijimit tė Shoqatės sė tė Diplomuarve tė Universitetit Epoka

Shoqata e të Diplomuarve të Universitetit Epoka, me rastin e zyrtarizimit të krijimit të saj, ka kënaqësinë t’Ju ftojë në takimin e prezantimit të shoqatës, takim i cili do të zhvillohet në ambientet e Galerisë Kombëtare të Artëve, me datë 24 qershor 2014, ora 19:30.

Shoqata e të Diplomuarve të Universitetit Epoka është krijuar me iniciativën e një grupi të të diplomuarve të Universitetit Epoka dhe aspiron të jetë lidhja kryesore mes Universitetit Epoka dhe anëtarëve të të diplomuarve ndër vite, të cilët ndjekin karrierën e tyre akademike dhe profesionale brenda dhe jashtë Shqipërisë.

Universiteti Epoka inkurajon të gjithë studentët e diplomuar ndër vite të marrin pjesë në këtë takim si dhe të jenë pjesë e kësaj shoqate, duke kontribuar në zhvillimin e mëtejshëm të saj.

Duke shpresuar në praninë Tuaj në këtë program, Ju lutem pranoni konsideratat tona më të larta,

Me respekt,

SHOQATA E TË DIPLOMUARVE TË UNIVERSITETIT EPOKA
 

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share