arrow

news

Lajmėrim nė lidhje me shkollėn e verės 2012-2013

June 11th, 2013

1- Regjistrimet për lëndët që do të hapen gjatë semestrit të verës 2012-2013 do të vazhdojnë deri më datë 15 qershor 2013.

2- Lëndët e hapura gjatë semestrit të verës 2012-2013.

NR KODI I KURSIT EMRI I KURSIT
1 BUS 105 HYRJE NË LIGJIN
2 BUS 131 SHKENCAT E SJELLJES
3 BUS 201 STATISTIKA I
5 BUS 211 MENAXHIMI DHE ORGANIZIMI 
6 BUS 231 KONTABILITETIT FINANCIAR I
8 ARCH 231 STATISTIKA DHE FORCA E MATERIALEVE
9 ARCH 301 PROJEKTI I KONSTRUKTUKSIONEVE ARKITEKTURORE
10 ARCH 401 STUDIO E AVANCUAR E DIZENJIMIT I 
12 CEN 213 PROGRAMIM I ORIENTUAR OBJEKTI ME JAVA
13 CEN 254 STRUKTURA E TË DHËNAVE 
14 CEN 281 QARQET ELEKTRIKE & ELEKTRONIKE
15 PHY 400 PRAKTIKA VERORE I

3- Pagesa e studentëve, të cilët kanë bërë regjistrim për lëndët të cilat nuk do të hapen në shkollën e verës 2012-2013 deri më 15 qershor do të jenë plotësisht të rimbursueshme nga Zyra e Financës.

4- Studentët të cilët kanë regjistruar lëndët në semestrin e dytë të vitit akademik 2012-2013, mund të aplikojnë në sezonin e dytë të semestrit të verës gjatë peridhës 17 - 19 qershor 2013. Theksojmë se kuota minimale për hapjen e një lënde është 5 studentë, si dhe të gjithë studentët e interesuar duhet të bëjnë pagesën në bazë të ECTS sipas lëndës përkatëse.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share