arrow

news

Konkursi me temė “E Drejta e Autorit nė Shqipėri”

April 16th, 2015

Konkursi me temė “E Drejta e Autorit nė Shqipėri”

Konkursi me temė “E Drejta e Autorit nė Shqipėri”

Më 16 prill 2015, Universiteti “Epoka”, në bashkëpunim me Zyrën Shqiptare për të Drejtat e Autorit, organizoi konkursin me temë “E drejta e autorit në Shqipëri”.
Në konkurs morën pjesë studentë nga Fakutleti i Shkencave Ekonomike dhe Administrative. Fillimisht,  studentët  bënë një prezantim me PowerPoint rreth legjislacionit shqiptar mbi të drejtën e autorit dhe pastaj iu nënshtruan një provimi. Pjesëmarrësit u vlerësuan nga një juri e përbërë nga Znj. Alba Gërdeci and Z. Timothy Hagen nga Universiteti “Epoka” dhe tre përfaqësues nga Zyra Shqiptare për të Drejtat e Autorit. Pas vlerësimit të rezultateve, studentet Morena Shteta dhe Erilda Duzha u shpallën fituese.
Të gjithë studentët pjesëmarrës në konkurs u pajisën me certifikata pjesëmarrjeje nga Zyra Shqiptare për të Drejtat e Autorit, dhe njëkohësisht, dy fitueset do të përfaqësojnë Universitetin “Epoka” në Konkursin Kombëtar me sistemin universitar në Republikën e Shqipërisë me titull “Pirateria dëmton kulturën dhe integritetin e një kombi  – të respektojmë të drejtën e autorit në Shqipëri”, e cila do të zhvillohet më 26 prill 2015.
 

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share