arrow

news

Klubi Studentor Innovative Enterprises Club viziton Ambasadėn Amerikane nė Tiranė

April 29th, 2016

Klubi Studentor Innovative Enterprises Club viziton Ambasadėn Amerikane nė Tiranė

Klubi Studentor Innovative Enterprises Club viziton Ambasadėn Amerikane nė Tiranė

Më 27 prill, Klubi i Inovacionit dhe Sipërmarrjes së Universitetit Epoka vizitoi Ambasadën Amerikane në Tiranë. Fillimisht, ata bënë një tur të ndërtesës së Ambasadës, përfshirë Kopshtin e Trëndafilave dhe përmendoren kushtuar dy punonjësve të parë shqiptarë të Ambasadës: Kolë Kuqali dhe Loni Adami. Ambasadori Donald Lu u takua me studentët dhe u foli atyre për përvojën e tij si student dhe sfidat me të cilat përballen të gjithë studentët pas diplomimit, si dhe për rolin e rëndësishëm të këtij brezi në të ardhmen e Shqipërisë.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share