arrow

news

IDCHSS mbylli me sukses edicionin e tij tė gjashtė

May 10th, 2016

IDCHSS mbylli me sukses edicionin e tij tė gjashtė

IDCHSS mbylli me sukses edicionin e tij tė gjashtė

Më datë 6 maj 2016, Universiteti Epoka mbylli me sukses konkursin e arkitekturës, “International Design Competition for High School Students: IDCHSS 2016” organizuar për të gjashtin vit rradhazi.
Këtë vit, konkursi me temë “Pipi Çorapegjata: Playscape”, u mbajt më 21-22 prill 2016 në ambientet e Universitetit Epoka. 
Konkursi pati një pjesëmarrje të lartë maturantësh nga shkolla të mesme publike dhe jo publike Republikës së Shqipërisë.
 
Ky konkurs përzgjodhi dhjetë propozimet më të mira të punuar në programin 2 ditor të tij. 
Çmimet "Honorable Mention", për rendimentin e tyre premtues shkuan për:
Suad Mati (28 Nëntori, Shkodër)
Feliks Bogdani (Halit Bërzeshta, Përrenjas)
Eni Muka (Isa Adem Boletini, Vorë )
Juna Saka (Turgut Ozal, Tiranë)
 
Ndërsa tre finalistëve iu dha e drejta për të studiuar pranë Departamentit të Arkitekturës me përkatësisht 75, 50 dhe 25 % bursë.
Tre të përzgjedhurit  janë:
Vendi i parë : Servio AVDYLI ( Gjergj Kastriot, Durrës): 75% bursë
Vendi i dytë:  Klea Kërkeza (Fuat Babani, Bilisht):         50% bursë
Vendi i tretë:  Lezo Kroj (Hasan Tahsin, Sarandë):          25% bursë
 
Falenderojmë të gjithë maturantët për pjesëmarrjen e tyre dhe i urojme suksese në provimet e tyre të maturës.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share