arrow

news

Forum i Hapur me Prof. Asoc. Dr. Latif Kalin: "Tė studiosh nė SHBA"

May 28th, 2013

Prof Asoc. Dr. Latif Kalin, Bashkëdrejtor për Qendrën e Ruajtjes së Pyjeve dhe njëkohësisht anëtar i Shkollës së Pylltarisë dhe Shkencave të Natyrës së Paprekur, në Universitetin e Auburn, SHBA ishte i pranishëm në Forumin e Hapur me temë "Të studiosh në SHBA", i cila u mbajt më 27 maj 2013 në ambientet e Universitetit Epoka.

Profesor Kalin ndau me studentët përvojën e tij të studimeve dhe eksperiencat e mëvonshme të të punuarit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Ai gjithashtu iu përgjigj pyetjeve të studentëve në lidhje me universitetet në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, kërkesat për pranim, si dhe mundësive për punë gjatë dhe pas diplomimit.
 

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share