arrow

news

Finalizimi i workshop-it nė Bienalen e Venecias

October 1st, 2014

Finalizimi i workshop-it nė Bienalen e Venecias

Finalizimi i workshop-it nė Bienalen e Venecias

Studentët e Universitetit Epoka (Departamenti i Arkitekturës) morën pjesë në Bienalen e Venecias, në pavilionin Zviceran për një workshop veror nga data 20 deri me 29 shtator, duke ndare aktivitetin javore me studentet e Universitetit Teknik të Delft-it. 

Workshopi zgjati një javë, gjate së cilës  studentët punuan mbi temën e ri-ndërtimit virtual të siluetës të qytetit të Gjirokastrës, i dëmtuar rend  nga prishjet e simboleve fetare gjate komunizmit. Projekti është në bashkëpunim me Institutin e Monumenteve te Kulturës (IMK) dhe organizatën Cultural Heritage without Borders (ChwB).

Rezultatet e workshop-it u depozituan në arkivin e pavilionit Zviceran që do i vëri në rrjet me universitete e tjera të përfshira.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share