arrow

news

Fillon raundi i dytė i regjistrimeve nė tė gjitha programet Bachelor si dhe nė programin e integruar 5-vjeēar nė Arkitekturė

September 26th, 2016

Fillon raundi i dytė i regjistrimeve nė tė gjitha programet Bachelor si dhe nė programin e integruar 5-vjeēar nė Arkitekturė

Fillon raundi i dytė i regjistrimeve nė tė gjitha programet Bachelor si dhe nė programin e integruar 5-vjeēar nė Arkitekturė

Fillon raundi i dytë i regjistrimeve në të gjitha programet Bachelor si dhe në programin e integruar 5-vjeçar në Arkitekturë
 
Raundi Dytë
23 shtator - 01 tetor Të gjithë kandidatët të cilët nuk kanë arritur të aplikojnë në raundin e parë për arsye të ndryshme dhe kandidatët që kanë kryer procesin e aplikimit online në raundin e parë dhe nuk janë shpallur fitues apo nuk kanë arritur të regjistrohen, do të kenë mundësi të aplikojnë për t'u pranuar në programet e Universitetit "Epoka", në të cilat kanë mbetur kuota të lira,  nëpërmjet plotësimit të formularit të Aplikimit në Portalin e Maturës Shtetërore të Agjencisë Kombëtare të Provimeve (AKP - http://matura.akp.gov.al).
06 tetor Universiteti "Epoka" shpall listën paraprake të fituesve për çdo program studimi
12 tetor Universiteti "Epoka" shpall listën përfundimtare të fituesve për çdo program studimi
13 – 20 tetor Kandidatët kryejnë regjistrimin përfundimtar në programin e studimit ku rezultojnë fitues

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share