arrow

news

Fakulteti i Ekonomisė dhe Shkencave Administrative

August 1st, 2014

Fakulteti i Ekonomisė dhe Shkencave Administrative

Fakulteti i Ekonomisė dhe Shkencave Administrative

Ne ofrojmë perspektiva të pasura për t’u ndjekur përmes Universitetit Epoka. Programet e shumta studimore - në dispozicion brenda dhe jashtë vendit për të gjithë departamentet ofrojnë mundësi për rritjen e të kuptuarit dhe shkëmbimit global në disiplinat përkatëse dhe mjedise të ndryshme kulturore. Mundësitë shtesë për studentët përfshijnë praktika dhe çertifikata ndërdisiplinore që kombinojnë njohuritë e marra në klasë me teknologjitë më të avancuara dhe përvojat botërore.
 
Për më shumë infromacion ju lutem vizitoni http://feas.epoka.edu.al/kreu.html

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share