arrow

news

Fakulteti i Arkitekturės dhe Inxhinierisė

August 1st, 2014

Fakulteti i Arkitekturės dhe Inxhinierisė

Fakulteti i Arkitekturės dhe Inxhinierisė

Misioni ynë është të pajisim studentët tanë me aftësi teknike që zgjasin gjithë jetës dhe arritje përmes përftimit të kualitetit më të lartë akademik që kombinon teorinë dhe praktikën .
Ne mundësojmë të diplomuarit tanë të shkëlqejnë dhe kryejnë kërkime që do të shërbejnë për të përmirësuar cilësinë e jetës së komuniteteve të tyre . Për të arritur misionin tonë , ne jemi të angazhuar në tre parametra kryesorë: edukimi , kërkimi dhe kontributi ndaj shoqërisë si baza kryesore e të qenurit një universitet i suksesshëm .
Për më shumë infromacion ju lutem vizitoni http://fae.epoka.edu.al/kreu.html

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share