arrow

news

Epoka University mori pjesė nė takimin Bashkimi i Universiteteve Euro-Aziatike - EURAS

February 14th, 2014

Universiteti "Epoka", përfaqësuar nga Assoc. Prof. Dr. Yavuz YARDIM, Dekan i Fakultetit të Arkitekturës dhe Inxhinierisë mori pjesë në takimin e EURAS Bashkimi i Universiteteve Euro-Aziatike  më 10 shkurt, 2014 në Bukuresht, Rumani. Qëllimi kryesor i këtij takimi ishte të sillte së bashku anëtarët e rajoneve për të shqyrtuar aktivitetet e përbashkëta dhe për të propozuar Planin Strategjik EURAS për vitin 2014 shkëmbimin e informacionit në lidhje me konkurrencën rajonale, zhvillimet dhe trended e fundit në arsimin e lartë në rajon dhe në botë.

Gjatë kësaj mbledhjeje Universiteti "Epoka" shprehu gatishmërinë për bashkëpunim të mundshëm me anëtarët EURAS në fushën e arsimit rajonal dhe sfidat moderne në zhvillimin e këtij sektori të rëndësishëm.
 

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share