arrow

news

"Epoka Team", renditet e dyta nė fazėn finale tė Global Valuation Olympiad

September 22nd, 2015

"Epoka Team", renditet e dyta nė fazėn finale tė Global Valuation Olympiad

"Epoka Team", e përbërë nga Mei Mahila, Ditmir Sufaj, Eda Ozalan dhe Emiljano Hysa morën pjesë në Global Valuation Olympiad. Ekipi kaloi në mënyrë të sukseshme dy fazat e para të mbajtura online ndërmjet 200 grupeve dhe u përfaqësua në fazën finale (të tretë) nga drejtuesja e grupit, Mei Mahila, në Greensea Capital, London, UK, më 4 shtator 2015. Nën mbikëqyrjen e Assist. Prof. Dr. Urmat Ryskulov, "Epoka Team", u rendit e dyta ndërmjet 10 grupeve finaliste, duke reflektuar arritjet e mëdha të universitetit tonë.
 
Për lajmin e detajuar ndiqni këtë link.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share