arrow

news

EPOKA dhe UET takohen me synimin e forcimit tė bashkėpunimit

January 22nd, 2015

EPOKA dhe UET takohen me synimin e forcimit tė  bashkėpunimit

EPOKA dhe UET takohen me synimin e forcimit tė bashkėpunimit

EPOKA dhe UET takohen me synimin e forcimit të  bashkëpunimit
 
Rektori i Universitetit “Epoka”, Prof. Dr. Remzi Altın, dhe Rektori i Universitetit Europian të Tiranës, Prof. Dr. Tonin Gjuraj, të shoqëruar nga përfaqësuesit e zyrave të projekteve, kërkimit dhe partneriteteve të të dy institucioneve zhvilluan një takim më 22 janar 2015, i cili u përqendrua në forcimin e bashkëpunimit dypalësh në fushat e zhvillimit dhe zbatimit të projekteve, aplikimit për grante kërkimore, si dhe lëvizshmërisë së personelit dhe të studentëve, me një theks të veçantë në programet e financuara nga BE. Diskutimet u përqendruan gjithashtu edhe në rëndësinë e nxitjes së stafit akademik për t'u angazhuar në mënyrë aktive në kërkimin shkencor, kualifikimin e vazhdueshëm të burimeve njerëzore, stabilitetin financiar si dhe ndërkombëtarizimin e institucioneve të arsimit të lartë.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share