arrow

news

Drejtori i Pėrgjithshėm i NAPEC vizitė nė Universitetin Epoka

November 27th, 2013

Drejtori i Pėrgjithshėm i NAPEC vizitė nė Universitetin Epoka

Drejtori i Pėrgjithshėm i NAPEC vizitė nė Universitetin Epoka

Më 26 nëntor 2013, Z. Erdoan A. Shipoli, Drejtor i Këshillit të Profesionistëve dhe Sipërmarrësve të Amerikës së Veriut (NAPEC), një sistem bashkëpunimi për profesionistët dhe sipërmarrësit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, vizitoi Universitetin “Epoka” ku pati një takim me Rektorin e Universitetit, Prof. Dr. Remzi Altın dhe me përfaqësues të Klubit të Sipërmarrjes në Universitetin “Epoka”.

Gjatë vizitës, Prof. Altın and Z. Shipoli diskutuan rreth mundësive të bashkëpunimit në lidhje me programet e praktikave të punës dhe aktiviteteve të ndryshme që do të nxisin rritjen e aftësive të inovacionit dhe sipërmarrjes të studentëve të Universitetit.
 

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share