arrow

news

Drejtoresha e Drejtorisė Arsimore Rajonale Durrės vizitoi Universitetin Epoka

February 17th, 2014

Drejtoresha e Drejtorisė Arsimore Rajonale Durrės vizitoi Universitetin Epoka

Drejtoresha e Drejtorisė Arsimore Rajonale Durrės vizitoi Universitetin Epoka

Drejtoresha e Drejtorisë Arsimore Rajonale Durrës, Znj. Lindita MUKAJ vizitoi Universitetin Epoka në datën 14 shkurt 2014.

Gjatë kësaj vizite, Znj. MUKAJ zhvilloi një takim me Prof. Dr. Remzi ALTIN, Rektor i Universitetiit Epoka dhe anëtare të tjerë të stafit.

Duke patur parasysh rëndësinë që Universitetit Epoka i jep politikave të informimit të nxënësve të shkollave të mesme mbi planifikimin e karrierës, Prof. ALTIN dhe Znj. MUKAJ diskutuan rreth mundësive të bashkëpunimit për zhvillim të mëtejshëm të programeve të orientimit.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share