arrow

news

Dr. Ilir Ēapuni i ftuar nė ICENS 2105

May 17th, 2015

Dr. Ilir Ēapuni i ftuar nė ICENS 2105

Dr. Ilir Ēapuni i ftuar nė ICENS 2105

Dr. Ilir Çapuni, lektor në Departamentin e Inxhinierisë Kompjuterike, mbajti një kumtesë në hapjen e edicionit të parë të ICENS 2015, e cila u mbajt në Shkup nga 15 deri më 19 maj 2015. Pas ceremonisë së hapjes dhe kumtesës së Dr. Ian Akyıldız, përfaqësuesve tanë iu dha një plaketë në shenjë mirënjohje për kontributin e tyre për këtë konferencë.Kjo konferencë, me tematikë të gjerë është organizuar nga Yıldız Technical University dhe Universiteti i Shën Kiril dhe Metodi në Shkup dhe është përkrahur nga Nobel International Journals dhe sponsorizuar nga Turkish Airlines.

Nëntë kumtesat e ftuara kanë përfshirë çështjet dhe sfidat më të rëndësishme në inxhinierinë kompjuterike dhe atë të telekomunikacionit dhe është kryesuar dhe organizuar nga Prof. Dr. Ian F. Akyıldız, drejtorit të Broadband Wireless Networking Lab në Georgia Tech.Dr. Çapuni është shoqëruar nga asistenti kërkimor dhe studenti i masterit Nertil Zhuri.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share