arrow

news

Dita Ndėrkombėtare e Gruas, Universiteti Epoka organizon aktivitet special

March 9th, 2013

“Ke edukuar një burre, ke edukuar një njeri. Ke edukuar një grua, ke edukuar një brez.” Brigham Young

Familja është qeliza e shoqërisë, por në qendër të kësaj qelize është gjithmonë një motër, një grua, një nënë. Për të përkujtuar rolin e gruas në shoqëri , që në fillim të viteve 1900, 8 Marsi është përcaktuar si Dita Ndërkombëtare e Gruas.

Në këtë kontekst, me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Gruar, Universiteti Epoka organizoi një mëngjes të posaçëm për pjestaret e stafit të universitit. Rektori i Universitetit Epoka, pjesëmarrës në këtë takim vuri theksin tek rëndësia e gruas në shoqëri dhe vleresoi rolin e saj në karrierë dhe në familje.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share