arrow

news

Departamenti i Ekonomikut dhe klubi studentor “Women’s Leadership” organizuan Konkursin e Dytė tė Esse-sė

May 26th, 2014

Departamenti i Ekonomikut dhe klubi studentor “Women’s Leadership” organizuan Konkursin e Dytė tė Esse-sė

Departamenti i Ekonomikut dhe klubi studentor “Women’s Leadership” organizuan Konkursin e Dytė tė Esse-sė

Departamenti i Economiksit në bashkpunim me klubin “Women’s Leadership” organizoi Konkursin e Dytë të Esse-së 2014, një konkurs i fokusuar në çështjes të tilla si: inovacioni social për uljen e varfërisë, gjenerimi i kapitalit shoqëror, zhvillimi i qëndrueshëm, reduktimi i varfërisë sipas dinjitetit njerëzor dhe kreativitetit, zhvillimi i rinisë etj.

Ceremonia e ndarjes së certifikatave të fituesve të Konkursi të Dytë të Esse-së u zhvillua me datë 26 maj 2014 nga Departamenti i Ekonomiksit dhe organizatorët përgëzuan fituesit dhe të gjithë pjesëmarrësit në këtë konkurs.

Fituesit e Konkursit të Dytë të Esse-së

Çmimi i Parë: Dijena Drenova "Zhvillimin e Rinisë: Rasti i Shqipërisë"
Mori vlerësimet e Komitetit Shkencor për t’u paraqitur në ICSS 2014, "Konferenca Ndërkombëtare e Shkencave Sociale", Bukuresht, Rumani.

Çmimi i Dytë: Ajsela Tafili "Reduktimi i varfërisë me dinjitetin njerëzor dhe Kreativiteti"
Mori vlerësimet e Komitetit Shkencor për t’u paraqitur në ICSS 2014, "Konferenca Ndërkombëtare e Shkencave Sociale" Bukuresht, Rumani

Çmimi i Tretë: Resa Shukuli "Inovacioni social në uljen e varfërisë" dhe Rea Qafa "Zhvillimi i Rinisë"

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share