arrow

news

Departamenti i Arkitekturės organizon workshopin: Java Orientuese pėr studentet e vitit I-rė

September 27th, 2013

Nga 30 shtator deri më 4 tetor Departamenti i Arkitekturës në Universitetin Epoka organizon workshopin: Java Orientuese për studentët e vitit të I-rë.

Worshopi Java orientuese për studentët e vitit të I-rë konsiston jo vetëm në njohjen e studentëve të vitit të parë të arkitekturës me ambientin e ardhshëm universitar, stafin akademik dhe kolegët e tyre, por ka si fokus kryesor që në mënyrë të përmbledhur të shpjegojë aspekte kryesore të programit akademik të arkitekturës.

Programit pesë ditor i këtij workshopi do të përfshijë dokumentarë mbi arkitekturën, njohuri bazë mbi fotografinë, vizatim të lirë, ndërtim maketi, konkurse në disiplinat e sipërpërmendura, ekspozita si dhe kolekiume etj.

Një informacion më të detajuar rreth kalendarit të aktiviteteve ju mund ta gjeni këtu.
 

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share