arrow

news

Departamenti i Arkitekturės nis fazėn e votimit tė publikut pėr Konkursin e Tretė Ndėrkombėtar mbi Bazat e Projektimit

May 3rd, 2013

Universiteti Epoka, Departamenti i Arkitekturës po organizon edicionin e 3 Konkursit Ndërkombëtar mbi Bazat e Projektimit për Maturantët e Shkollave të Mesme – IDCHSS 2013, “Zbulo ARKITEKTIN brenda Teje”. Maturanë nga Shkollat e Mesme nga mbarë Shqipëria dhe më gjerë morën pjesë në këtë konkurs, ndërsa faza e votimit publik është bërë pjesë e pashmangshme e procesit të vlerësimit IDCHSS.

Me anë të këtij votimi ju mund të përcaktoni fituesin e fazës së parë të IDCHSS-2013.
Në listën e mëposhtme ju mund të gjeni punimet e fazës zë parë, të cilat korrespondojnë me një kod individual të aplikantit.

Ju mund të votoni në këtë sondazhin e mëposhtëm duke zgjedhur punimit më të mirë.

Faleminderit për kontributin tuaj!

Komiteti Organizativ i IDCHSS-2013

 

Ju mund të referohen publikimit të listës së finalistëve në këtë link.

Ju mund të shikoni imazhet dhe të bëni zgjedhjen tuaj në këtë link.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share