arrow

news

Cermonia e hapjes sė vitit tė ri akademik 2015-2016

October 8th, 2015

Cermonia e hapjes sė vitit tė ri akademik 2015-2016

Cermonia e hapjes sė vitit tė ri akademik 2015-2016

Universiteti Epoka do të nisë zyrtarisht, të hënën në datën 12 tetor 2015, vitin e ri akademik 2015-2016. Në  kuadër të saj do të organizohet edhe ceremonia e hapjes e cila do të fillojë në orën 11:00 në kampusin universitar.
Programi do të përmbajë disa fjalime të shkurtra si dhe një koncert me këngë live ku do të përformojnë studentët tanë në bashkëpunim me grupin muzikor “All in Band”.
Ky aktivitet do të sponsorizohet nga Pepsi dhe uji Spring, pjesë të “Agna Group”, të cilët do të shpërndajnë produkte falas për të gjithë pjesëmarrësit gjatë eventit.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share