arrow

news

Ceremonia e mirėseardhjes pėr studentėt e vitit tė parė

October 15th, 2014

Ceremonia e mirėseardhjes pėr studentėt e vitit tė parė

Ceremonia e mirėseardhjes pėr studentėt e vitit tė parė

Në kuadër të fillimit të vitit te ri akademik 2014-2015, Universiteti Epoka do të organizojë ceremoninë e mirëseardhjes për studentët e vitit të parë .
Ceremonia do të zhvillohet ditën e hënë në datën 20.10.2014 ora 10:00. Ky event to të përmbajë këngë dhe valle, si edhe pjesë instrumentale të luajtura ngastudentë tanë . Do të jetë një festë e vërtetë .

Ju mirëpresim!

 

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share