arrow

news

Ceremonia e Diplomimit tė studentėve pėr vitin akademik 2012-2013

June 19th, 2013

Ceremonia e Diplomimit tė studentėve pėr vitin akademik 2012-2013

Ceremonia e Diplomimit tė studentėve pėr vitin akademik 2012-2013

Ceremonia e Diplomimit të Studentëve të Universitetit Epoka për vitin akademik 2012-2013 do të zhvillohet më 20 qershor 2013, në ora 18:00 në ambientet e kampusit universitar.

Rreth 200 studentë do diplomohen këtë vit akademik ne programet e studimit Bachelor dhe master të ofruara nga Universiteti Epoka.

Ceremonia e Diplomimit këtë vit do të transmetohet drejtpërdrejtë dhe përmes faqes zyrtare të Universitetit Epoka në internet. Të gjithë miqtë dhe të afëmit e studentëve që e kanë të pamundur të jenë të pranishëm fizikisht, do të kenë mundësi ta ndjekin atë në linkun live.epoka.edu.al

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share