arrow

news

Bashkėbisedim me komunitetin mbi objektet e kultit nė qytetin e Gjirokastrės

June 10th, 2015

Bashkėbisedim me komunitetin mbi objektet e kultit nė qytetin e Gjirokastrės

Bashkėbisedim me komunitetin mbi objektet e kultit nė qytetin e Gjirokastrės

Në datë 5 qershor 2015, në Hotel Çajupi në Gjirokastër studentët e vitit të tretë të Departamentit të Arkitekturës të Universitetit Epoka, të udhëhequr nga Assist. Prof. Dr. Frida PASHAKO dhe Ark. Pirro VASO, mbajtën një bashkëbisedim me komunitetin mbi objektet e kultit në qytetin e Gjirokastrës, rreth historisë dhe të ardhmes së tyre.

Në takim morën pjesë qytetarë, përfaqësues të institucioneve dhe organizatave lokale. Diskutimet u zhvilluan para paneleve të ekspozitës të përgatitur nga studentët. Aktiviteti u pasqyrua në mediat lokale.

Eventi u organizuar në partneritet me organizatën Cultural Heritage without Borders (ChwB) dhe me mbështetjen e Institutit të Monumenteve të Kulturës (IMK) dhe Drejtorisë Rajonale të Kulturës Kombëtare (DRKK).
 

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share