arrow

news

Auditi i kompanisė PGM vizitė nė Universitetin Epoka

March 21st, 2013

Auditi i kompanisė PGM vizitė nė Universitetin Epoka

Auditi i kompanisė PGM vizitė nė Universitetin Epoka

Më 20-21 mars 2013, Dr. Vedat Demir, Auditor Kryesor, dhe znj. Serpil Özcan, Auditore nga kompania PGM, me qendërnë Stamboll, vizituan Universitetin “Epoka” për të kryer inspektimin në kuadër të rinovimit të Certifikatës ISO 9001: 2008 mbi Sistemet e Menaxhimit të Cilësisë.

Auditorët kryen në vizita në vend në të gjitha njësitë akademike dhe administrative të Universitetit për të mbikëqyrur përputhshmërinë e proceseve të punës në Universitet me standardet ISO 9001:2008.

Universiteti “Epoka” është një nga institucionet e para të arsimit të lartë në Shqipëri që zotëron Certifikatë ISO 9001: 2008 mbi Sistemet e Menaxhimit të Cilësisë.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share