arrow

news

Assist. Prof. Dr. Sokol Dervishi mori pjesė nė Kongresin Botėror tė 11-REHVA dhe Konferenca e 8-tė Ndėrkombėtare nė fushėn e Ventilimit

June 22nd, 2013

Assist. Prof. Dr. Sokol Dervishi mori pjesė nė Kongresin Botėror tė 11-REHVA dhe Konferenca e 8-tė Ndėrkombėtare nė fushėn e Ventilimit

Assist. Prof. Dr. Sokol Dervishi mori pjesė nė Kongresin Botėror tė 11-REHVA dhe Konferenca e 8-tė Ndėrkombėtare nė fushėn e Ventilimit

Assist. Prof. Dr. Sokol Dervishi mori pjesë në Kongresin Botëror të 11-REHVA dhe Konferenca e 8-të Ndërkombëtare në fushën e Ventilimit, Qualitetit të mjedisit të brendshëm dhe konservimit të energjisë në ndërtesa, në Pragë, Republika Çeke, më 16-19 Qershor, 2013.

Dr. Dervishi paraqiti dy punime shkencore në fushën e simulimit të bazuara në implikimet e dritës natyrale dhe të performancës të energjisë. Puna e tij ishte e bazuar në zhvillimin e dy modeleve të reja origjinale. Një version i zgjeruar i njërit prej punimeve është publikuar në revistën ndërkombëtare të Simulimit të ndërtesave (International Journal of Building Simulation), një revistë e indeksuar dhe me impakt të lartë.

Kongresi Botëror i 11-te “REHVA” ofron një platformë për shkëmbimin e njohurive teknike dhe shkencore, zgjidhje teknike dhe përvojës midis studiuesve, inxhinierëve, arkitektëve, akademikeve dhe industrisë, në një gamë të gjerë temash që lidhen me industrinë HVAC, industrinë e ndërtimit dhe të shërbimit të ndërtimit.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share