arrow

news

Assist. Prof. Dr. Sokol Dervishi mori pjesė nė Konferencėn e 13-tė Ndėrkombėtare nė fushėn e Simulimit – IBPSA

September 10th, 2013

Assist. Prof. Dr. Sokol Dervishi mori pjesė nė Konferencėn e 13-tė  Ndėrkombėtare nė fushėn e Simulimit – IBPSA

Assist. Prof. Dr. Sokol Dervishi mori pjesė nė Konferencėn e 13-tė Ndėrkombėtare nė fushėn e Simulimit – IBPSA

Assist. Prof. Dr. Sokol Dervishi mori pjesë në në Konferencën e 13 Ndërkombëtare në fushën e simulimit–IBPSA, të zhvilluar në datat 25-28 Gusht 2013 në Chambéry të Francës, në të cilën publikoi si bashkëautor dy punime shkencore të fokusuara  në fushën e dizenjimit të bazuar në performancë.

IBPSA është themeluar për të avancuar dhe promovuar  shkencën e performancës së simulimit, në mënyrë për të përmirësuar projektimin, ndërtimin, operimin dhe mirëmbajtjen e ndërtesave të reja dhe ekzistuese në mbarë botën. Konferencat e mëparshme kanë ndodhur në shtete të ndryshme të tilla si, Sydney-Australi-Glasgow, Skoci, Bejing-Kinë, Montreal-Kanada, Eindhoven-Hollandë, Rio de Janeiro- Brazil, Kioto-Japoni, Madison-SHBA.
 

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share