arrow

news

Aplikimi aprovohet! Marrėveshje Ndėr-Institucionale me Universitetin e Salernos nė kuadėr tė Programit Erasmus+

June 28th, 2017

Aplikimi aprovohet! Marrėveshje Ndėr-Institucionale me Universitetin e Salernos nė kuadėr tė Programit Erasmus+

Aplikimi aprovohet! Marrėveshje Ndėr-Institucionale me Universitetin e Salernos nė kuadėr tė Programit Erasmus+

Bazuar në fazën e aplikimit dhe vlerësimit nga Komisioni Evropian, Universiteti Epoka dhe Universiteti i Salernos (UNISA), Itali do të nënshkruajnë Marrëveshjen Ndër-Institucionale në kuadër të Programit Erasmus+, KA107 (International Credit Mobility) i cili synon dhe mbështet shkëmbimin e stafit dhe shkëmbimin e studentëve me Departamentin e Ekonomiksit dhe Statistikës në UNISA.
UNISA është një nga universitetet më të rëndësishme në Italinë jugore dhe përbëhet nga dhjetë fakultete: Ekonomiks dhe Biznes, Farmaci, Drejtësi, Inxhinieri, Arte dhe Filozofi, Gjuhë dhe Letërsi të Huaja, Mjekësi, Matematikë, Fizikë dhe Shkenca Natyrore si dhe Shkenca Politike.
Universiteti Epoka dhe UNISA shprehin besimin në materializimin e Marrëveshjes Ndër-Institucionale.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share