arrow

news

Anėtarėt e Klubit pėr Zgjidhjen e Konflikteve finalizuan projektin e vullnetar “Babagjyshi mund tė jesh ti!”

December 24th, 2013

Anėtarėt e Klubit pėr Zgjidhjen e Konflikteve finalizuan projektin e vullnetar “Babagjyshi mund tė jesh ti!”

Anėtarėt e Klubit pėr Zgjidhjen e Konflikteve finalizuan projektin e vullnetar “Babagjyshi mund tė jesh ti!”

Anëtarët e Klubit për Zgjidhjen e Konflikteve në Universitetin Epoka finalizuan me sukses projektin vullnetare "Babagjyshi mund të jesh ti!”, duke plotësuar dëshirat e rreth 40 fëmijëve me Sindromën Down.

Në ceremoninë e shpërndarjes së dhuratave të përgatitura nga anëtarët e klubit dhe donatorët e tjerë, pranë “Shtëpizës së Arbushit” ishin të pranishëm Ministrja e Arsimit dhe Sporteve, znj. Lindita Nikolla dhe Ministri i Mirëqënies Sociale dhe Rinisë, z. Erion Veliaj dhe drejtues të shoqatës. 

Në prag të festave fëmijët kanë shprehur dëshirat e tyre duke i dëguar ato në adresë të Klubit për Zgjidhjen e Konflikteve, ku çdo anëtar i këtij klubi blue nga një dhuratë duke bërë realitet dëshirën e fëmijëve.

Në ceremoninë e shpërndarjes së dhuratave tek “Shtëpiza e Arbushit” ishin të pranishëm, përveç  anëtarëve të klubit dhe drejtuesve të Shoqatën Doën Syndrome Albania, ministres Nikolla dhe Veliaj dhe prindër  e familjarë të fëmijëve.

Klubi për Zgjidhjen e Konflikteve gjatë gjithë muajit dhjetor ka mbështetur iniciativat e Shoqatën Down Syndrome Albania, duke qenë një nga mbështetësit kryesor të kësaj shoqate.

Contact

Media and Public Relations Office

pr@epoka.edu.al

+355 4 22 32 086

Share